top of page

Nieuwe workshop coachpraktijk Samen





We hebben weer nieuwe inspirerende workshops gepland.

Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf groep 3. Al onze workshops zijn erop gericht om spelenderwijs bij kinderen de veerkracht, de weerbaarheid en het zelfvertrouwen te vergroten. Het accent ligt de ene keer meer op weerbaarheid en de andere keer meer op veerkracht of op zelfvertrouwen. Maar natuurlijk zijn deze drie met elkaar verbonden en hebben invloed op elkaar.

In de komende workshops laten we kinderen spelenderwijs bewust worden van hun eigen kunnen en zijn. Ze ontdekken hun kwaliteiten/talenten en hoe ze gedachten en gevoelens kunnen sturen, de invloed van je gedachten op je gevoelens, verbinding tussen lijf (gevoel) en de hersenen, stappen die je kan zetten om nieuwe vaardigheden te leren, zodat ze zich happy met zichzelf voelen. Fijne oefeningen, spelletjes en creatieve werkvormen zorgen voor ontspanning en plezier en het ontdekken van je eigen kracht!

Kinderen die al eerder hebben deelgenomen aan onze workshops, zijn ook van harte welkom. We herhalen een aantal dingen, maar we doen ook veel nieuwe dingen.

Data: maandag 27 maart, 3 en 17 april.

Tijd: 15.15 tot 16.30 uur

Locatie: BSV- Helpman Oost, Groenesteinlaan 16, Groningen Groepsgrootte: 4-8 kinderen

Prijs: voor 3 workshops E24,00

Opgeven kan via: boer.johanna@gmail.com



47 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

BINGO 26 april om 20.00 uur.

BINGO OP 26 April om 20.00 uur. De zaal is open om 19.00 uur en de koffie staat klaar!

bottom of page