Programma 2020-2021


Boekje-2020-2021_fin
.pdf
Download PDF • 1.53MB

169 keer bekeken

📚📖 📚📖📚📖 📚📖📚📖 📚📖📚📖 📚📖 Lezen? > Ja, Leuk! Praten over boeken? > Ja, ook leuk! Daarom wil ik graag een nieuwe leesclub oprichten in De Helpen. Het doel is om met een gevarieerd clubje mensen regelmatig te praten over allerlei boeken. Variatie in achtergrond van de deelnemers en variatie in de boeken die we lezen. Voor alle lezers en boekenpraters dus. We willen in oktober beginnen met een eerste kennismaking. Dan kunnen we ook bespreken hoe vaak we bij elkaar komen en wat het eerste boek gaat zijn. Gezien de bestaande planning in De Helpen, zal de clubavond op woensdag- of donderdagavond zijn. Het gebouw van De Helpen vind je aan de Groenesteinlaan 16, Groningen. Heb je interesse, stuur dan een (vrijblijvend) mailtje naar LeesclubdeHelpen@gmail.com.

Ik hoop jullie binnenkort te zien, Lianne Hartman


30 keer bekeken

Beste mensen,


Zoals verwacht hebben we moeten besluiten de kerstmarkt dit jaar niet te laten doorgaan, dit i.v.m. de corona maatregelen die niet zijn toe te passen op deze markt.

We vinden het erg jammer omdat niet alleen wij als organisatie er altijd erg van genieten, maar ook alle kraamhuurders en bezoekers.

Hopelijk is het volgend jaar weer mogelijk en dan rekenen wij weer op alle medewerkers en deelnemers die er altijd voor zorgen dat het een groot succes is.


Vriendelijke groeten,

Kerstmarktcommissie BSV Helpman Oost

5 keer bekeken