Bijgewerkt: 4 dagen geleden

Vanaf vandaag is de speeltuin en het gebouw van de Helpen gesloten. Alle activiteiten die tot 1 juni gepland stonden, komen daarmee te vervallen. Tot slot: pas goed op elkaar en op de mensen in je omgeving. Dat is lief en nodig.


27 keer bekeken

Bijgewerkt: 4 dagen geleden

Beste bingospelers,


Helaas kunnen we de komende periode geen bingoavonden organiseren. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het coronavirus. We hopen je na 1 juni weer te kunnen ontvangen. Op onze website houden we je op de hoogte.

6 keer bekeken

Beste gebruiker van buurtgebouw De Helpen,


Vanwege de gisteren genomen maatregelen tegen het Coronavirus heeft het bestuur van BSV Helpman-Oost het volgende besloten voor het gebruik van buurtgebouw De Helpen:\


· De vaste activiteiten in De Helpen, met minder dan 100 deelnemers, kunnen doorgaan zoals gepland. Het bestuur beschouwt het als een verantwoordelijkheid van de organisator van de activiteiten om (1) in overleg met hun groep te beslissen of de activiteit doorgaat, en (2) als het wel doorgaat erop toe te zien dat mensen met klachten niet deelnemen.

· De beheerders zullen op de gebruikelijke wijze het gebouw schoonhouden.

· Incidentele bijeenkomsten zoals feestjes en vergaderingen beperken we omdat we ons personeel en vrijwilligers niet willen verplichten bardiensten te draaien. Houd er dus rekening mee dat dergelijke bijeenkomsten kunnen worden afgezegd of niet kunnen worden ingepland.


Deze aanpak geldt totdat de landelijke ontwikkelingen aangeven dat het wellicht nog strenger moet (zoals gebouw sluiten) of dat de maatregelen kunnen worden versoepeld.

Namens het bestuur,

Johan Havinga (voorzitter extern)

Ine Vlasveld (voorzitter intern/secretaris).

23 keer bekeken