Coachpraktijk SAMEN organiseert inspirerende workshops voor kinderen vanaf groep 3.

Al onze workshops zijn erop gericht om spelenderwijs bij kinderen de veerkracht, de weerbaarheid en het zelfvertrouwen te vergroten. Het accent ligt de ene keer meer op weerbaarheid en de andere keer meer op veerkracht of op zelfvertrouwen. Maar natuurlijk zijn deze drie met elkaar verbonden en hebben invloed op elkaar.


De workshop ik kracht’ bestaat uit drie bijeenkomsten. In deze bijeenkomsten besteden we aandacht aan helpende en niet-helpende gedachten, de invloed van je gedachten op je gevoelens, verbinding tussen lijf (gevoel) en de hersenen, stappen die je kan zetten om nieuwe vaardigheden te leren, het ontdekken van je eigen kwaliteiten en doen we fijne oefeningen die zorgen voor ontspanning en plezier en het ontdekken van je eigen kracht.

We praten, doen spelletjes en zijn creatief bezig.


Data: maandag 8, 15 en 22 november.

maandag: 29 november, 6 en 13 december

Tijd: 15.30 tot 16.45 uur

Locatie: BSV- Helpman Oost, Groenesteinlaan 16, Groningen

Groep: 5-8 kinderen

Prijs: voor 3 workshops 22,50

Opgeven: info@coachpraktijksamen.nl

Meer info: www.coachpraktijksamen.nl28 keer bekeken

In de herfstvakantie is er weer een leuke kinderactiviteit in de Helpen. De spelambassadeurs hebben verschillende activiteiten bedacht voor deze woensdagmiddag 20 oktober. Heb je zin in een leuke middag kom dan gezellig langs.


In veel speeltuinen in de stad kun je in de vakantie meedoen, in de flyer (hieronder te downloaden) lees je welke activiteiten er allemaal zijn.

2021-okt-Speelfestival-Flyer-v2
.pdf
Download PDF • 510KB
30 keer bekeken

Lezen?

> Ja, Leuk!


Praten over boeken?

> Ja, ook leuk!


Daarom willen wij graag een nieuwe leesclub oprichten in De Helpen. Het doel is om met een gevarieerd clubje mensen regelmatig te praten over allerlei boeken. Variatie in achtergrond van de deelnemers en variatie in de boeken die we lezen. Voor alle lezers en boekenpraters dus.


We willen op donderdagavond 11 november beginnen met een eerste kennismaking, inloop vanaf 19:30. Dan kunnen we ook bespreken hoe vaak we bij elkaar komen en wat het eerste boek gaat zijn. Een paar boeken waar wij aan denken zijn:

· Raynor Winn - Het zoutpad

· Erik Betten – Quarantaine

· Sofia Lundberg - Een vraagteken is een half hart

Maar andere boeken kunnen natuurlijk ook.


Heb je interesse, meld je dan aan via LeesclubdeHelpen@gmail.com, of kom op 11 november naar De Helpen. Het gebouw van De Helpen vind je aan de Groenesteinlaan 16, Groningen.


Wij hopen jullie binnenkort te zien,

Mirjam Boersma en Lianne Hartman
110 keer bekeken