voor kinderen

Nachtclub

DISCO

VRIJDAGAVOND

Op vrijdag is er kinderdisco in De Helpen. Naast dansen zullen we stoelendansen, limbo-dansen. De entree is gratis. Natuurlijk is ook de snoep en ranja weer aanwezig. Aan 2 euro heb je voldoende om er een leuk avond van te maken.

4.jpg

MUZIEKLESSEN

WOENSDAG / middag

Op woensdagmiddag organiseert Marjon Geldof verschillende muzieklessen in De Helpen. Zing mee met een van de kinder-theaterkoren of kom naar de Muziekmakerij. Op de website van Marjan Geldof vind je meer informatie.

Sinterklaas.jpg

SINTERKLAAS

JAARLIJKS / eind november

Ieder jaar komt de Sint ook naar De Helpen. Samen met zijn Pieten maken we er altijd een gezellige middag van. Natuurlijk ook met cadeautjes. Op de nieuwspagina vertellen we altijd wanneer hij komt en vindt je daar dan ook uitgebreide informatie over aanmelden en kosten.

Chess Board

JEUGDSCHAKEN

MAANDAGAVOND

Het jeugdschaak van Staunton is  op maandagavond van 18.30 tot 20.00. Voor de wat oudere en gevorderde jeugd is er een speciaal programma.

IMG_6328-kopie.jpg

EIEREN ZOEKEN

JAARLIJKS / met Pasen

Ieder jaar organiseren wij voor de allerkleinsten paaseieren zoeken in de speeltuin. Ook dit jaar gaan we weer knutselen en eieren zoeken. Deze activiteit is alleen voor leden. Zij krijgen -zodra de datum bekend is-  een uitnodiging.

voor
volwassenen

>>>