Workshop 'ik sta sterk'

Coachpraktijk SAMEN organiseert inspirerende workshops voor kinderen vanaf groep 3.

Deze workshop gaat over sociale vaardigheden en weerbaarheid, waarin vragen als,” hoe houd ik mezelf staande; hoe kan ik mijzelf blijven/zijn; hoe kan ik zelf keuzes maken; hoe geef ik mijn grenzen aan”, centraal staan.


Als kinderen zich weerbaarder voelen, wordt ook hun veerkracht en zelfvertrouwen vergroot.

De workshop ‘ik sta sterk’ bestaat uit drie bijeenkomsten. Tijdens de bijeenkomsten spelen we verschillende leuke spelen, gaan we creatief aan de slag en drinken we tussendoor gezellig een kopje thee of fris.


Data: maandag, 23 en 30 maart en 6 april

Tijd: 15.30 tot 16.45 uur

Locatie: BSV- Helpman Oost, Groenesteinlaan 16, Groningen

Groepsgrootte: 6- 8 kinderen

Prijs: voor 3 workshops 18,00 euro


Opgeven kan via: info@coachpraktijksamen.nl

Meer info op: www.coachpraktijksamen.nl3 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Kerstmarkt gaat niet door

Beste mensen, Zoals verwacht hebben we moeten besluiten de kerstmarkt dit jaar niet te laten doorgaan, dit i.v.m. de corona maatregelen die niet zijn toe te passen op deze markt. We vinden het erg jam