top of page

Workshop ‘ik ben ik en ik ben uniek’Coachpraktijk SAMEN organiseert inspirerende workshops voor kinderen vanaf groep 3.

Al onze workshops zijn erop gericht om spelenderwijs bij kinderen de veerkracht, de weerbaarheid en het zelfvertrouwen te vergroten. Het accent ligt de ene keer meer op weerbaarheid en de andere keer meer op veerkracht of op zelfvertrouwen. Maar natuurlijk zijn deze drie met elkaar verbonden en hebben invloed op elkaar.

De workshop ik ben ik en ik ben uniek’ bestaat uit drie bijeenkomsten. In deze workshops laten we kinderen spelenderwijs bewust worden van hun eigen kunnen en zijn. Ze ontdekken hun kwaliteiten/talenten en hoe ze gedachten en gevoelens kunnen sturen, zodat ze zich happy met zichzelf voelen.


Data: dinsdag 15, 22 en 29 maart

Tijd: 15.30 tot 16.45 uur

Locatie: BSV- Helpman Oost, Groenesteinlaan 16, Groningen Groepsgrootte: 6 kinderen

Prijs: voor 5 workshops E37,50


Opgeven kan via: info@coachpraktijksamen.nl


22 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Untitled

BINGO OP 26 April om 20.00 uur. De zaal is open om 19.00 uur en de koffie staat klaar!

Kommentarer


bottom of page