We zoeken een nieuwe voorzitter

Onze huidige voorzitter vertrekt en daarom zoeken we een nieuwe. Iemand met hart voor de wijk Helpman, een enthousiaste vrijwilliger die op bestuurlijk niveau samen met de andere bestuursleden richting wil geven aan de organisatie en de activiteiten van de buurt- en speeltuinvereniging.


Onze vereniging heeft als belangrijkste doel het organiseren van verschillende activiteiten voor jong en oud. Ook ondersteunen we buurtgebonden activiteiten door derden, en zetten we ons in om de speeltuinfaciliteiten in stand te houden en te verbeteren.


Taken en profiel van de voorzitter:

  • Voorzitten van de bestuursvergaderingen, 1 x per maand, ’s avonds

  • Onderhouden van de externe contacten, zoals met overkoepelende organisaties van buurthuizen en speeltuinen, andere buurtverenigingen in Groningen Zuid, etc.

  • Affiniteit met de wijk Helpman

  • Tijdsinschatting: 1-4 uur per week

  • Bij voorkeur ervaring met het werken met vrijwilligers en/of enige ervaring met bestuurswerk

  • Goede communicatieve vaardigheden.


Algemene verantwoordelijkheden:

  • Voorbereiding op de bestuursvergaderingen en externe overleggen

  • Betrokken zijn bij, en meedenken over, de activiteiten die de vereniging organiseert.

Lijkt het je wat? Of ken je iemand die geknipt is voor deze 'job'? We horen het graag. Voor meer informatie over deze interessante vrijwilligersfunctie kunt je contact opnemen met de huidige voorzitter, Johan Havinga via johanhavinga@planet.nl of telefonisch via (050) 527 63 13.


Korte schets Buurt- en Speeltuin Vereniging Helpman-Oost:

De vereniging beschikt over drie zalen in buurtgebouw “de Helpen” die worden verhuurd aan diverse partijen. Achter het speeltuingebouw hebben we een prachtige speeltuin die vrij toegankelijk is. Jaarlijks organiseren wij vaste activiteiten zoals de intocht van Sinterklaas, de kerstmarkt, bingoavonden, kindercursussen, paaseieren zoeken en de vakantiespelweek.


8 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven