top of page

Spelweek Zomer 2023


Hallo allemaal,

Ook dit jaar organiseren bsv Helpman-0ost mfc De Wijert en Corpus den Hoorn de gezamenlijke spelweek. Het thema dit jaar is : ZOMER De spelweek vindt plaats de eerste week van de zomervakantie, en wel op dinsdag 25 juli , woensdag 26 juli en donderdag 27juli a.s. Je geeft je zoon/dochter op voor drie volledige dagen , er kan dus geen keuze gemaakt worden voor aparte dagdelen of dagen!

Het programma is als volgt: Dinsdag de hele dag in de Helpen. 10.00 tot 16.00 Woensdagochtend starten we om 10.00 in de Helpen en we lopen om 11.30 naar mfc de Wijert voor onze gezamenlijke middag met sport en spel. Uw kind graag ophalen om 16.00 uur bij mfc de Wijert. Donderdag het gezamenlijke uitje naar......... Graag om 9.45 aanwezig zijn want de bus vertrekt om 10.00 uur. We zijn rond 16.00 weer terug in Helpman.

De kosten zijn € 5,-- voor alle drie de dagen. Dinsdagochtend dit bedrag meenemen in een envelop met naam van uw kind.

Dit willen we nog even onder uw aandacht brengen! Zonder uw hulp is het niet mogelijk deze dagen te organiseren! Graag bij opgave van uw kind vermelden of u een dag of dagdeel beschikbaar bent.

Opgave: helperspeldagen@gmail.com o.v.v. naam, adres en telefoonnummer, school en leeftijd en overige bijzonderheden (dieet, allergie enz.).

We maken er weer leuke dagen van. Graag tot dan.

118 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Vrijwilligers gevraagd voor Midzomerfeest

Beste leden, Zaterdag 22 juni a.s. organiseren wij weer ons zomerfeest. Voor deze dag zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen bij verschillende activiteiten. We zoeken mensen die o.a

Comments


bottom of page