Spelweek 2018 met thema: Het talent van Zuid


Dit jaar werd er weer een spelweek georganiseerd in Helpman, gezamenlijk met MFC de Wijert en Corpus den Hoorn).

Dinsdag 24 juli We begonnen in de Helpen met een kennismaking en het ontdekken van je talent. Iedereen mocht een workshop kiezen om je talent te gaan oefenen of iets geheel nieuws te ontdekken. Tegen 12 uur liepen we richting de Wijert voor de gezamenlijke activiteit. In circuitvorm kwamen de kinderen langs bij hele leuke workshops, zoals beatboxen, streetdance, smoothie maken, schilderen, circuskunsten, en omdat het zo warm was watervolleybal en natuurlijk een springkussen. Het was een inspirerende middag voor de kinderen, door de vele activiteiten kon iedereen kon zijn talent inzetten.


Woensdag 25 juli

Deze dag bleven we de in de Helpen. De ochtend begon met een circuit met spelletjes zoals twister XL, mikado XL, bibberspiraal, muizenspel, vlaggetjes maken en ook hier weer een springkussen. (blijft favoriet) Ondanks de hitte werd er volop gesprongen en gespeeld. Na de lunch was het tijd voor de workshops, ze hadden de keus uit taekwondo, koken, toneel en dans of zelf iets bedenken en presenteren. Er werd enthousiast geoefend en gekookt. Om 15.00 kwamen de ouders kijken naar de kinderen en ze genoten van een geweldige voorstelling en de heerlijke zelfgemaakte hapjes. Na de optredens was het wel duidelijk , er zit heel wat talent in Helpman!


Donderdag 26 juli

Op bijna de heetste dag van de eeuw gingen wij naar Drouwenerzand. Iedereen genoot van de glijbanen, spookhuis, vlinders , piratenschip etc. Er was voor iedereen wel wat leuks te doen. Gelukkig waren er ook fonteinen om af te koelen. Veel kinderen genoten van de waterpret.Wat helemaal leuk was dat je gratis ijsjes kon halen ,zo was het ondanks de hitte heel goed te doen. Na een zeer warme maar reuze gezellige dag kwamen we half 5 weer in Helpman aan.


Het was weer een zeer geslaagde spelweek. Alle ouders en vrijwilligers die hebben geholpen enorm bedankt voor jullie hulp. En natuurlijk de kinderen die zo enthousiast en geweldig hebben meegedaan. Super. Graag tot volgend jaar !

7 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven