Sinterklaas weer in de Helpen / 24 nov

Bijgewerkt: 2 dec 2018

Hallo kinderen, beste ouders, grootouders,


Sinterklaas zet met zijn Pieten  voet aan wal in Zaandam. Hij heeft ons laten weten dat hij ook graag naar de Helpen wil komen. Dat doet hij op zaterdag 24 november. Sint is dan van 14.00 tot ongeveer 16.30 uur in de Helpen.


Ook dit jaar wordt dit bezoek opgevrolijkt door theatergroep “De Twee Heeren”. Zij zorgen voor spanning, avontuur, humor, live muziek en eigen liedjes. Daarna is het tijd voor de kadootjes!!!! Kinderen t/m 8 jaar krijgen van Sinterklaas een pakje. Om het Sinterklaas wat makkelijker te maken mag elk kind voor maximaal € 10,- een kadootje uitzoeken uit de Intertoys Gids!

Voor het doorgeven van de wensen vul je opgavebriefje kadowensen in.


Goed om te weten is:

  • De eigen bijdrage voor de (groot) ouders die lid zijn van bsv Helpman-Oost is slecht € 5,–.

  • Niet leden zijn ook welkom, zij betalen € 10,–. voor het kadootje.

  • Het opgavebriefje kadowensen met de bijdrage graag in een gesloten envelop uiterlijk dinsdag 13 november a.s. inleveren bij het speeltuingebouw De Helpen, Groenesteinlaan 16.

  • Per mail opgeven kan ook. Stuur dan het formulier naar info@helpmanoost.nl en maak de bijdrage van 5 of 10 euro per kind over naar rekeningnummer NL64 INGB 0000879143 tnv bsv Helpman-Oost, en vermeld daarbij de naam/namen van uw kind(eren).


Namens Sinterklaas graag tot de 24 november8 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven