top of page

Coachpraktijk Samen
Coachpraktijk SAMEN organiseert weer inspirerende workshops.

De workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf groep 3. Al onze workshops zijn erop gericht om spelenderwijs bij kinderen de veerkracht, de weerbaarheid en het zelfvertrouwen te vergroten. Het accent ligt de ene keer meer op weerbaarheid en de andere keer meer op veerkracht of op zelfvertrouwen. Maar natuurlijk zijn deze drie met elkaar verbonden en hebben invloed op elkaar.

De workshop ik ben ik en ik ben uniek’ bestaat uit vier bijeenkomsten. In deze workshops laten we kinderen spelenderwijs bewust worden van hun eigen kunnen en zijn. Ze ontdekken hun kwaliteiten/talenten en hoe ze gedachten en gevoelens kunnen sturen, de invloed van je gedachten op je gevoelens, verbinding tussen lijf (gevoel) en de hersenen, stappen die je kan zetten om nieuwe vaardigheden te leren, zodat ze zich happy met zichzelf voelen.

Ook besteden we aandacht aan samenwerken, hoe kun je op een fijne manier dingen samen doen.

Oefeningen, spelletjes en creatieve werkvormen zorgen voor ontspanning en plezier en het ontdekken van je eigen kracht!

Kinderen die al eerder hebben deelgenomen aan onze workshops, zijn ook van harte welkom. We herhalen een aantal dingen, maar we doen ook veel nieuwe dingen.


Data: maandag 24 en 31 oktober en 7 en 14 november

maandag 21 en 28 november en 12 en 19 december


Tijd: 15.15 tot 16.30 uur Locatie: BSV- Helpman Oost, Groenesteinlaan 16, Groningen Groepsgrootte: 6-8 kinderen

Prijs: voor 4 workshops € 32,00

Opgeven kan via: boer.johanna@gmail.com


18 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Vrijwilligers gevraagd voor Midzomerfeest

Beste leden, Zaterdag 22 juni a.s. organiseren wij weer ons zomerfeest. Voor deze dag zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen bij verschillende activiteiten. We zoeken mensen die o.a

Comentarios


bottom of page