Terugblik 2017

Voor de speeltuin van onze Buurt- en Speeltuin Vereniging achter De Helpen was 2017 een gedenkwaardig jaar:

In het voorjaar werd de speeltuin rookvrij verklaard, voorzitter Bert Jobing haalde er geregeld de landelijke TV mee. Vervolgens trad Bert af als voorzitter, na tientallen jaren met veel enthousiasme de buurtvereniging  geleid te hebben.

In het najaar moest de speeltuin een aantal weken sluiten voor renovatie. Het resultaat is prachtig. De oude speeltoestellen zijn grondig opgeknapt: waar nodig zijn houtdelen vervangen. Een grote familieschommel, trampolines, een peuterwip en een gravel bush-pad zijn toegevoegd. Dit voorjaar volgt nog een ganzenbordspel op de tegels. We zijn de sponsors die dit financieel mogelijk hebben gemaakt daarvoor heel dankbaar: Gemeente Groningen, VSB fonds, Rabobank Stad en midden Groningen,  Lidl (van Lenneplaan) ,  Jantje Beton, Stichting Jeugd Wees een Zegen,   Albino stichting Assen, Speeltuincentrale Groningen .

Bestuur BSV Helpman-Oost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.