Gezocht: Penningmeester

Nieuwe bestuurslid

Vanwege het vertrek van onze penningmeester komende zomer zijn wij met spoed op zoek naar een nieuwe penningmeester.

 

 

Taken en profiel:

  • Affiniteit met de wijk Helpman
  • Tijd (inschatting 1-4 uur per week). Veel van de werkzaamheden kunnen vanuit huis worden gedaan.
  • Goede communicatieve vaardigheden.

Algemene verantwoordelijkheden:

  • Verwerken en bijhouden van uitgaande en inkomende betalingen
  • Het bijhouden van de boekhouding in Excel
  • Voorbereiding op, deelname aan en een actieve bijdrage leveren aan de bestuursvergaderingen (12 keer per jaar, maximaal 2 uur per vergadering). Deze vinden plaats in de avonduren in buurtgebouw De Helpen

Heb je affiniteit met financiën? Vind je het een leuk om samen met andere buurtgenoten mee te denken over de wijk Helpman? Neem dan contact op met onze voorzitter, Johan Havinga, 0505261150 of stuur een mail naar info@helpmanoost.nl.

Korte schets Buurt- en Speeltuin Vereniging Helpman-Oost:

De vereniging bestaat 68 jaar. We beschikken over 3 grote zalen in “de Helpen” die worden verhuurd aan diverse partijen. Achter het speeltuin gebouw hebben we een prachtige speeltuin die vrij toegankelijk is. Jaarlijks organiseren wij vaste activiteiten zoals paaseieren zoeken, spelweek, intocht Sinterklaas en de kerstmarkt. Daarnaast  hebben wij een nauwe samenwerking met kinderdagverblijf de Boomhut bij het organiseren van naschoolse activiteiten voor de buurtkinderen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.