Gezocht: Enthousiast Bestuurslid B.S.V. Helpman-Oost

Nieuwe bestuurslid

Vanwege het vertrek van één van de bestuursleden komend jaar zijn we op zoek naar een bestuurslid. Het bestuur bestaat op dit moment uit vijf personen. Om als vereniging een belangrijke bijdrage te kunnen blijven leveren aan de wijk Helpman wordt gezocht naar een enthousiast bestuurslid dat op vrijwillige basis breed inzetbaar is voor de  organisatie en activiteiten van Buurt- en speeltuinvereniging Helpman-Oost.

Het bestuur komt één keer per maand bijeen. Daarnaast zijn er ad hoc vergaderingen of bijeenkomsten met andere partijen (gemeente, andere buurtverenigingen, huurders, activiteitencommissies). Belangrijkste doel van het verenigingsbestuur is een bijdrage leveren aan de wijk door het organiseren van diverse activiteiten voor jong en oud.

Taken en profiel:

  • Affiniteit met de wijk Helpman
  • Tijd (inschatting 1-4 uur per week)
  • (bij voorkeur) Ervaring met het werken met vrijwilligers en/of enige ervaring met bestuurswerk
  • Goede communicatieve vaardigheden.

Algemene verantwoordelijkheden:

  • Voorbereiding op, deelname aan en een actieve bijdrage leveren aan de bestuursvergaderingen (12 keer per jaar, maximaal 2 uur per vergadering). Deze vinden plaats in de avonduren in buurtgebouw De Helpen
  • Betrokken zijn bij de voorbereiding, het meedenken en actieve bijdragen leveren aan de activiteiten die de vereniging organiseert. Betrokkenheid tonen bij en als klankbord fungeren voor de wijk.

Spreekt het u aan of kent u iemand die graag de buurtvereniging Helpman-Oost wil ondersteunen op bestuurlijk niveau? Voor meer informatie over deze interessante vrijwilligersfunctie kunt u contact opnemen met de voorzitter, Bert Jobing, b.jobing@home.nl. , tel. 050-5261150.

 

Korte schets Buurt- en Speeltuin Vereniging Helpman-Oost:

De vereniging bestaat 68 jaar. We beschikken over 3 grote zalen in “de Helpen” die worden verhuurd aan diverse partijen. Achter het speeltuin gebouw hebben we een prachtige speeltuin die vrij toegankelijk is. Jaarlijks organiseren wij vaste activiteiten zoals paaseieren zoeken, spelweek, intocht Sinterklaas en de kerstmarkt. Daarnaast  hebben wij een nauwe samenwerking met kinderdagverblijf de Boomhut bij het organiseren van naschoolse activiteiten voor de buurtkinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.