‘Podium Zuid Live’ geeft winters vervolg aan ‘Sterrebos Live’

Podium Zuid Live wil door het organiseren van muziekactiviteiten op de zondagmiddag ontmoetingen tussen wijkbewoners stimuleren: laagdrempelige culturele activiteiten voor de bewoners van de zuidelijke stadswijken Helpman, Coendersborg, DeWijert en Corpus den Hoorn. Podium Zuid Live hoopt bij voldoende succes uit te groeien tot een jaarlijks terugkerende traditie gedurende de wintermaanden.

De gratis toegankelijke concerten kennen een zelfde stramien als Sterrebos Live: twee concerten van circa 45 minuten per zondagmiddag. De programmering van de concerten wordt bekostigd vanuit subsidies van het Wijkcomité Helpman/Coendersborg, het Wijkfonds van de Gemeente Groningen en diverse sponsors uit de buurt.

De activiteiten van Podium Zuid Live zijn te volgen via lokale en sociale media. Volg ons op https://www.podiumzuid.nl

 

PROGRAMMERING|
Zondag 21 oktober, 15.00 – 17.00 uur
De Helpen (BSV Helpman-Oost) Groenesteinlaan 16
The Hillbilly Holler
The Mississippi Kings

 

Zondag 18 november, 15.00 – 17.00
De Helpen (BSV Helpman-Oost) Groenesteinlaan 16

Martijn van der Zande
15:00 – 17:00 uur

Martijn van der Zande

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.